Løkken strand

Camping Løkken, løkken strand, Løkken Familiecamping

 

Altid en overvældende oplevelse at møde havet, det store Vesterhav ved Løkken Strand - Europas bedste badestrand. Lige fascinerende, hvad enten det er vinter eller sommer.


Stranden ud for Løkken er en af Nordeuropas bedste og har det blå flag. Den er kilometerlang og har det fineste sand uden sten.
Ved byen er stranden bilfri og her er der om sommeren sandkonkurrence for børn. Ellers kan der køres på stranden til og fra Nr. Lyngby og Blokhus, en tur på ca. 20 km.

Fra maj til september kan man opleve "Den hvide by" med de ca. 500 privatejede badehuse. Badehusene er med til at give livet på stranden ved Løkken en ganske særlig atmosfære.


Vesterhavet vil altid være en enestående naturoplevelse, ligesom besøget i badebyen Løkken efterlader en helt speciel ferieglæde i sommertiden, hvor mange mennesker mødes i højdepunkter mellem hav og klit.

tysk_flag.jpg
Løkken Strand
Immer eine überwältigende Erlebnis, mit der Meer, die große NorthSee, beste Strand Nord-Europas.
Es ist Kilometer lang und hat den feinsten Sand ohne Steine.
Von Mai bis September können Sie die "weiße Stadt erleben" mit etwa 500 Privatbesitz Badenhäuser.

Løkken Camping. Løkken FamiliecampingLøkken Familiecamping. Løkken strand


Bunkere fra 2. Verdenskrig


Kører du mod nord langs stranden, møder du et levn fra 2. Verdenskrig. Mange bunkere er her kommet til syne, efterhånden som havet har ædt sig ind i klitten.
I dag bruges bunkerne kun til gode læsteder på dage, hvor vestenvinden byder op til flyvesand.
Det er også muligt at klatre på og i de gamle bunkers. Dette skal dog gøres med forsigtighed, da der kan være skarpe kanter og rustent jern, der stikker ud.

Løkken strand. Løkken FamiliecampingLøkken Familiecamping. Løkken strand.