Løkken i Børnehøjde

løkken-i-børnehøjde.jpg

I Løkken er børnenes muligheder uendelige og der er spændende aktiviteter for både piger og drenge i alle aldre. Her kan man fiske, tage i badeland. Besøge en bondegård med forskellige dyr. Man kan også ride på heste, deltage i sandkonkurrence, flyve med drage og opleve hvordan man laver bolcher og lys. Skal det være ”lidt vildere” findes der også el-biler, bowling, go-karts og laser game. Aktivitesbrochuren ”Løkken i børnehøjde” kan du få i receptionen på campingpladsen.

 

Løkken er et slaraffenland for børn og deres forældre. Der er flere oplagte udflugtsmål, ligesom stranden byder på mange muligheder. Læs mere om de spændende børneaktiviteter i folderen "Løkken i Børnehøjde".
I Løkken er der mange aktiviteter for børn. Du kan blive sørøver eller kunstmaler for en dag. Fange små dyr eller ride i strandkanten. Bygge dit eget sandslot eller se og høre, hvorfor fyret er tilsandet.


Alle disse aktiviteter - og meget mere - kan du læse mere om i folderen "Løkken i Børnehøjde", hvor der også står yderligere information, tidspunkter og eventuel pris på de forskellige aktiviteter.
Du kan få aktivitetsbrochuren "Løkken i Børnehøjde" via Løkken Turistbureau.
Vi har også mange andre temabrochurer, bl.a. det store Løkken-katalog, "Lysets Land" samt aktivitetskalender for hele familien.

På stranden er der også mulighed for en masse aktiviteter, da der er rigelig plads til boldspil, drageflyvning eller andet sjovt i vandkanten.


Fang din aftensmad på molen
Du kan også gå ud på molen og fiske. Her kan du fange krabber, sild, torsk og meget andet. Måske er du heldig og fanger aftensmaden.

Ta' bare mor og far med. Der er også noget for dem.

Se mere om løkken i Børnehøjde http://www.løkkenibørnehøjde.dk/